پاسخ: [مادربرد گیگابایت]کم نشون دادن رم در بایوس و ویندوز 64 بیتی
نقل قول:
به عنوان یک راه حل دیگه
تمام تنظیمات رو دیفالت کن . از منوی بایوس سمت راست یک گزینه داره به نام Load Optimized Defaults میزنید دیفالت میشه یا توی هر صفحه و قسمتی که باشید F7 میزنید تنظیمات اون بخش دیفالت میشه
ورژن بایوس هم نرم افزار BIOS@ دانلود و نصب کنید به ورژن F11 دانگرید کنید . توی نرم افزار یک تیک داره که از طریق اون هم میشه تنظیمات رو دیفالت کرد اون تیک هم بزنید
این دو مورد هم تست کنید خبر بدید
هنوز رم پیدا نکردم تست کنم
این روش دومی (دانگرید و تیک)باعث شد بایوس بشه مثل روز اول دستت درد نکنه ولی بازم درست نشد
فردا اگه رم پیدا نکردم یه دوتا دوگیگ یا دوتا 4گیگ با ولتاي1.5 میخرم میزارم بغل اینا
نقل قول:
هنوز رم پیدا نکردم تست کنم
این روش دومی (دانگرید و تیک)باعث شد بایوس بشه مثل روز اول دستت درد نکنه ولی بازم درست نشد
فردا اگه رم پیدا نکردم یه دوتا دوگیگ یا دوتا 4گیگ با ولتاي1.5 میخرم میزارم بغل اینا
عزیز جان چند بار تا الآن گفته شده توی این تاپیک دو مدل متفاوت رم رو کنار هم نندازید بعد دوباره الآن دارید میگید میخوام همین کار رو بکنم ؟!! :1. (2)::1. (2):
نقل قول:
عزیز جان چند بار تا الآن گفته شده توی این تاپیک دو مدل متفاوت رم رو کنار هم نندازید بعد دوباره الآن دارید میگید میخوام همین کار رو بکنم ؟!! :1. (2)::1. (2):
والا من تا مدتی پیش
دوتا gskill داشتم 2تا 2 گیگ کنار اینها
میزون کار میکردن سرعتمم در حد بنز بود
ولی از وقتی اوندوتارو فروختم هر روز یه فیلم جدیدی درست شد
من مشکلو فهمیدم از کجاست
از سوکت سی پی یو این قضیه آب میخوره
نقل قول:
من مشکلو فهمیدم از کجاست
از سوکت سی پی یو این قضیه آب میخوره
پایه cpu سوکت شما کج شده است ؟
نقل قول:
پایه cpu سوکت شما کج شده است ؟
مدتی پیش یه ردیف کلا کج شد خودم صافشون کردم ولی فکر میکردم درست شده که سیستم بالا میاد
الان فکرم رفت سمت اون
باز کردم دیدم ردیف ها تقریبا درست و میزونن ولی یکی از پینها نیست :1. (27): و جاش سوراخه خالیه
ببین
کد:
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/images/28573067065329757029.jpg
درسته؟ممکنه از این قضیه باشه دیگه؟
نقل قول:
مدتی پیش یه ردیف کلا کج شد خودم صافشون کردم ولی فکر میکردم درست شده که سیستم بالا میاد
الان فکرم رفت سمت اون
باز کردم دیدم ردیف ها تقریبا درست و میزونن ولی یکی از پینها نیست :1. (27): و جاش سوراخه خالیه
ببین
کد:
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/images/28573067065329757029.jpg
درسته؟ممکنه از این قضیه باشه دیگه؟
بله گرامی میتونه از این باشه . چون تو این سری مموری کنترلر داخل پردازنده هست . یکسری از پایه پردازند هم مربوط به این هست . اگر پایه کند شده باشه . چاره ای جز تعویض برد ندارید . چون تعویض سوکت هم هزینه اش زیاده هم بردت مثل اول نمیشه .
نقل قول:
بله گرامی میتونه از این باشه . چون تو این سری مموری کنترلر داخل پردازنده هست . یکسری از پایه پردازند هم مربوط به این هست . اگر پایه کند شده باشه . چاره ای جز تعویض برد ندارید . چون تعویض سوکت هم هزینه اش زیاده هم بردت مثل اول نمیشه .
اره یدونه از این طلایی های دراومده جاش خالیه
مثلا چقدر هزینه تعویضش میشه؟
نقل قول:
اره یدونه از این طلایی های دراومده جاش خالیه
مثلا چقدر هزینه تعویضش میشه؟
اجرتش بالاست هر کسی هم انجام نمیده . زیر برد تقریبا میسوزه . کلا تجربه خوبی در زمینه سوکت تو ایران وجود نداره .
بعد از تعطیلات یکسر به آواژنگ بزن . ببین با هزینه تعمیر میکنند .